Huyskamer Daatjeshoeve

– Heugterbroekdijk 34, Nederweert/Weert –

We zijn hiernaartoe gekomen vanwege de locatie en de ligging. We waren direct verliefd op deze Hoeve, vertelt Pieter van’t Zand, eigenaar van Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert. Samen met zijn partner, Heske Hofstede, runnen zij deze horeca gelegenheid aan de rand van het Weerterbos. “Wij willen dat mensen zich hier thuis voelen en genieten van lekker eten en drinken en de natuur”.

De Daatjeshoeve is gebouwd in 1941 door een rijke industrieel uit Weert, de heer Waltje Gruythuysen. Deze in de oorlog gebouwde boerderij vernoemde hij naar zijn vrouw: Daatje. Vandaar de naam Daatjeshoeve. Omdat mevrouw Daatje niet in het huis wilde wonen (te ver van de bewoonde wereld af) werd de boerderij steeds voor een pachttijd van zes jaar verpacht aan boerengezinnen. De bij ons bekende bewoners zijn de families: Vossen, Vanlier, Hendriks en van de Broek.

In 1971 werd de boerderij verkocht aan de familie Willems, die hier met een gezin van tien kinderen met veel plezier (ruim 35 jaar) hebben gewoond. In april 2007 is de Daatjeshoeve verkocht aan de familie van Geneijgen. Zij hebben hard gewerkt om in april 2009 Fiets & wandelcafé Daatjeshoeve te kunnen openen.

Huyskamer Daatjeshoeve

Sinds 1 januari 2015 hebben wij, Pieter & Heske, het stokje overgenomen en Daatjeshoeve omgedoopt tot Huyskamer Daatjeshoeve. Een plek waar iedereen zich thuys voelt!

Tot ziens bij Huyskamer Daatjeshoeve!
Met huyselijke groet,
Pieter en Heske

– Aanbod van Daatjeshoeve –

Schietarrangement

Klik voor meer informatie

Wandel arrangement

Klik voor meer informatie

Happen en trappen

Klik voor meer informatie

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top