Bruiloften in Restaurant Daatjeshoeve

De keuze voor een trouwlocatie in de omgeving van Nederweert & Weert is zo gemaakt. Huyskamer Daatjeshoeve is namelijk een prachtige locatie voor uw bruiloft. Het is de dag om elkaar het ja woord te geven of om elkaar nogmaals de liefde te verklaren.

Wij van Huyskamer Daatjeshoeve bieden jullie de mooiste trouwlocatie in de omgeving van Nederweert.

 MEER INFORMATIE

Barbecue in Restaurant Daatjeshoeve

Wij verzorgen vanaf 25 personen een heerlijke avond met ons ouderwetse barbecue in ons bosgedeelte (bij mooi weer) of in onze oude schuur. De kok draait graag het vlees voor u om, terwijl u lekker kunt genieten van de salades en het boerenbrood wat op het buffet klaar staat.

Iets luxer willen barbecueën? Wat dacht u van een High Barbecue of voor de grote eters, The Real Men BBQ! Informeer naar onze mogelijkheden!

 MEER INFORMATIE

Buffetten in Restaurant Daatjeshoeve

Heeft u iets te vieren en wilt u dit graag vieren onder het genot van een heerlijke buffet? Dat kan bij Huyskamer Daatjeshoeve. Wij verzorgen vanaf 25 personen diverse lunchbuffetten, brunch buffetten en dinerbuffetten. U kunt plaatsnemen in ons restaurant, op het terras, in het bos of in onze overdekte schuur.

Heeft u specifieke wensen, dan maken wij voor u een voorstel op maat!

 MEER INFORMATIE

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top